SitemapHemSkicka in site

Navigation

Hem / Inreda / Övrigt /

Dörrhandtag - Beslagsboden
Beslagsboden Beslag & Dörrhandtag
Beslagsboden har under årens lopp byggt upp ett av Skandinaviens bredaste sortiment av dekorativa beslag. Speciellt framtaget att passa Gör-det-självaren. Antingen du gör ordning i badrummet, bygger nytt kök eller skall sätta upp några krokar i sovrummet hoppas vi att du finner något som skall passa just din smak och dina behov. Inom de flesta användningsområden får du nytta av Beslagsbodens sortiment. Vi säljer dörrhandtag, krokar, skåpshandtag, innerdörrtrycken och beslag.
Beslagsboden Knoppar, Beslagsboden Krokar, Beslagsboden Dörrhandtag, Beslagsboden Husnummer

Köpa sängar - Få en skön nattsömn med sängar från Lectus
Madrasser
Lectus består av en grupp hängivna sängtillverkare och sängkonstruktörer som har visionen att genom innovation och tester skapa den fulländade sängen. Hos Lectus är god sömn nyckeln till god hälsa och ett av skälen till att unna sig bättre liggkomfort. Våra sängar och madrasser hjälper din rygg att finna sitt naturliga viloläge, samt underlättar blodcirkulationen. Välj mellan bl.a. resårsängar och ställbara sängar.

Centraldammsugare med enkel installation för ren inomhusluft. Centraldamsugare från Svenska Univac
Svenska Univac AB - centraldammsugare
Svensktillverkade centraldammsugare. Marknadens enklaste montering.

Handla byggmaterial och byggvaror på nätet - Beijerbygg.se
Byggvaror - Bygga & Inreda Själv
Beijer Byggmaterial har mängder av byggvaror, både till dig som vill bygga och inreda själv samt till stora och små byggföretag. Vi är en av Sveriges största bygghandelskedjor och finns på ett 60-tal platser i landet från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi har byggvaror till dig, oavsett vad du tänkt bygga. Har du tänkt lägga kakel, lägga in golvvärme eller kanske ett nytt laminatgolv har vi byggvarorna för dig. Vi har dessutom det mesta inom verktyg och förvaring. Läs mer på vår hemsida och låt dig även inspireras av våra "Gör det själv"-tips.

Kassaskåp från Hareco Safe - hareco.se
Kassaskåp
Vi säljer både nya kassaskåp och begagnade kassaskåp till mycket bra pris. I vår bransch går det undan,vi köper och säljer begagnade kassaskåp hela tiden,så om ni inte hittar det ni söker är det bara att ringa oss så får ni en redogörelse vilka kassaskåp som vi har inne på lager och är på väg in. Hör av er, Välkomna!

Byggtema - start
Proffs på PCB sanering
Byggtema AB utför PCB-sanering inklusive återfogning och har erfarenhet av detta. All personal som utövar PCB-sanering har genomgått kurs i PCB-sanering i SFR :s regi. Miljöplaner, anbudsmiljöplan och arbetsbeskrivning lämnas till varje anbud. Produkter för tätningar ljudisolering fasadrenovering tätningslister fönsterskydd. Även fasadrenovering betongimpregnering för vattenskydd, energi- och ljudisolering av fönster samt infästning fogmassa och tätningslister.

Nytt tak, taksystem & takarbeten hittar du hos oss - Icopal AB
Allt inom takarbeten | Icopal
Icopal är ett av Sveriges största leverantörer av produkter för takarbeten. Om du skall renoverat tak eller skydda dig mot radon så är Icopal ett alternativ som du inte får missa. Vi har presenningar, produkter för underlagstak, plåttak och mycket mer. Vi kan även hjälpa dig med brandventilation, våra brandventilatorer är av världsklass och till ett bra pris. Varför inte skydda ditt hus mot fukt med en unik fuktspärr från Icopal eller få en bra ventilation med våra produkter för mekaniskt ventilerade golv.

Nya & begagnade kontorsmöbler Stockholm | Andersson Kontorsinredning
Kontorsinredning och kontorsmöbler
Anderssons kontorsmöbler har finns i Stockholm, och arbetar med att tillhandahålla kontorsinredning, kontorsmöbler och konferensmöbler. Anderssons har både nya och begagnade kontorsmöbler samt kontorsinredning för dig som letar efter det mest prisvärda alternativet. Besök vår hemsida för mer information och priser!

Sängar och sängramar från Möbelmagasinet
Sängar och sängramar från Möbelmagasinet
Köpa säng är inte så lätt som det kan verka. Marknaden erbjuder en mängd olika fabrikat, modeller och utseenden.Det krävs ofta flera besök hos olika möbelhandlare. Möbelmagasinet är experter på allt inom sängar. Vi ebjuder massor av alternativ när det gäller barnsängar, loftsängar, våningssängar och sängramar. Besök vår stora säng utställning i Spånga. Vårt utbud: * Sängar * Barnsäng * Sängram * Loftsäng * Våningssäng

tryckimpregnerat
tryckimpregnerat
Vi på Setra använder oss utav tryckimpregnerat trä för att förhindra att träslaget får fukt- och mögelskador. Limträ är också något alla har nytta utav, både till utomhus- och inomhusbruk. Om du behöver nya bänkskivor så har vi fem olika träslag, våran stavlimning ger bänkskivorna en fin glans och köket ser fräschare ut. Vi jobbar även med kärnfuru och limfog. Ta även en titt på våran hemsida setragroup.se för bilder på bänkskivor, kärnfuru samt information om tryckimpregnerat, limfog och limträ.

Möbeluthyrning i Stockholm - Hyra designmöbler | Fine Design
Möbeluthyrning i Stockholm
Fine Design erbjuder möbeluthyrning i Stockholm. Perfekt om du har behov av möbeluthyrning för exempelvis en mässa, homestyling, visning, reklamproduktion eller dylikt. Vi har ett stort urval av designmöbler för uthyrning, men även de små detaljerna som dekor och rekvisita. Två av våra största designmöbler är stolen Louis Ghost från Philippe Starck. Hos oss kan du även hyra en Barcelonafåtölj - en klassiker inom designvärlden. Boka gärna en tid och se våra loungemöbler och mässmöbler i vårt showroom i Frihamnen.
Hyra loungemöbler & mässmöbler, Hyra möbler i Stockholm

Hyr utrustning,möbler,bord & stolar för event och fest i Stockholm
Hyra porslin och möbler
Norrorts Partyservice erbjuder uthyrning av stolar, bord och porslin, både till privatpersoner och företag. Hyr möbler av oss så kan du koncentrera dig på att ha roligt på din tillställning. Vi kan även hjälpa dig med catering och annat som du behöver till din fest. Kontakta oss, så berättar vi vad vi kan göra för dig! För möbeluthyrning, porslinsuthyrning och bordsuthyrning i Stockholm, kontakta Norrorts Partyservice.
Porslinsuthyrning Stockholm, Bordsuthyrning, Möbeluthyrning, Uthyrning av porslin, Uthyrning av glas

Bänkskivor - Måttbeställ din bänkskiva! - LG Collection
Köksbänkskivor, bänkskiva
Experter på bänkskivor. Lg Collection levererar högförädlat skivmaterial och kompletterande produkter till inredning och byggnation. Våra produkter och vårt agerande kännetecknas av att alltid finnas i främsta ledet beträffande: form och design kvalitet prisvärdhet leveranssäkerhet Vi har bänkskivor till ditt kök och badrum. Bygger du om och vill renovera, välj oss som leverantör.

Golv: Trägolv, Parkett/Parkettgolv & Laminatgolv - Bjoorn
Trägolv - ett praktiskt golv
Den stora tjusningen med ett trägolv är den naturliga känslan och det levande materialet. Det innebär också att träets färg påverkas mer eller mindre när golvet åldras. Generellt kan man säga att ljusa träslag mörknar och mörka träslag ljusnar. Sveriges långa tradition av trägolv har utvecklats parallellt med en möbeltradition som har stora inslag av samma träslag som i golven. Solljuset är den faktor som bidrar mest till att träets färg åldras. Det kan därför bli fläckar under mattor där trägolvet varit skyddat från solljus. Kontakta Bjoorn för vackra och praktiska golv från Tarkett.

Mediamöbler & mediabänkar | Holyhome
Mediamöbler - Holyhome
Handla snygga designade möbler hos Holyhome. Vi har allt från snygga barstolar till bekväma soffor. Inom belysning har vi bordslampor, vägglampor och golvlampor som matchar våra övriga designade möbler. Varför inte passa på att köpa skorstensfria spisar. Med skorstensfria spisar kan du ha en öppen spis utan att behöva installera en skorsten.

Städhjälp & Hemstäd – Ditt städbolag i Göteborg
Hemstäd i Göteborg
Välkommen till Betjänten! Vi hjälper dig med diverse olika typer av hushållsnära tjänster, bla. Hemstäd och annan städhjälp. Unna dig ett måste mindre i vardagen och låt oss hjälpa dig med att ta hand om ditt hem. Ägna mer tid åt det viktiga i livet och de som blir försummat i vardagsstressen. Välkommen för offert.

Flyttstädning, fönsterputs & städhjälp i Borås - Dammråttan AB
Hemstäd & privatstäd i Borås
Precis som våra kunder, är varje hemstädning unik. Det är därför som Dammråttan hemstäd är anpassad för att möta dina krav. Dammråttan följer dina speciella instruktioner önskemål för städning i hemmet. Vi brukar utföra hemstäd en gång i månaden eller oftare. Vi vill gärna träffa dig personligen så att vi kan förstå dina specifika behov och hur vi kan vara till hjälp för dig.

Friggebodar, gäststugor och mycket mer- Det är Jabo
Friggebodar, gäststugor och mycket mer- Det är Jabo
Jabo utvecklar och marknadsför träprodukter för inne- och utemiljö till gör-det-själv-marknaden. Jabo är ett ledande konsumentmärke för hus, hem och trädgård i Sverige. Bolagets marknad är primärt byggvarumarknaden med inriktning på konsumentledet och "gör-det-själv-kunderna". Du kan hitta Jabos produkter på många kända byggvaruhus.

Kakel, klinker & mosaik i Stockholm, Bromma | Kakeldax
Hitta kakel i Stockholm
Bor du i Stockholm och går i tankarna att göra om hemma? Kanske lägga nytt kakel i köket eller badrummet? Hos oss på Kakeldaxgruppen finner du alltid det senaste inom områden som kakel, klinker och mosaik. Välkommen in och kika hur det blir när DU provkaklar ditt badrum.

Behöver du belysning i Stockholm?
Behöver du belysning i Stockholm?
Vår affärsidé är att vi skall inspirera och hjälpa designintresserade människor att skapa sitt drömhem till en rimlig kostnad men samtidigt erbjuda bra produkter till hög kvalitet. Men det är faktiskt vad vi på Home in Harmony är bland de allra bästa på. Ända sedan starten 2006 har vi framgångsrikt mixat ett spännande utbud av danska, svenska och italienska möbler med en hög service, där råd och inredningstips är gratis. Vår butik skall vara en inspirationskälla dit du vänder dig för att få rådgivning om färg, tapeter eller ljussättning. Vi har allt i inredningsväg som du behöver för ditt vardagsrum och matrum. Vi har också en spännande butik med accessoarer, där du kan hitta många små inredningstillbehör till ditt hem och presenter till dina vänner.

Postlådor, Postlåda | StayHome.se
Postlådor - hos Stayhome
Dags att förnya den gamla postlådan? Stayhome har ett bra utbud av olika typer av postlådor, vi har markpostlådan som blivit så populär och som rymmer mycket post! Gör ett besök hos oss, du kommer garanterat bli nöjd.
Markslöjd, Star Trading