SitemapHemSkicka in site

Navigation

Hem / Uppleva / Övrigt /

Båtuthyrning, Båtcharter Stockholm
Båtcharter i Stockholm
Vi på Ängsholmens rederi hälsar dig välkommen till en härlig upplevelse på någon av våra charterbåtar! För skeppare Johan Åkerman var båtcharter ett naturligt val då han redan som 12-åring läste till fritidsskeppare. Många bröllop i Stockholm har hållits på en charterbåt från Ängsholmens rederi. Bröllop på båt är något alldeles speciellt - oavsett om man väljer att ha hela ceremonin på båten eller bara middagen. Båtuthyrning för speciella tillfällen är vår specialitet. Varmt välkommen!
charterbåtar, Bröllop på båt

Catering Stockholm för alla tillfällen från Annorlunda catering
Catering i Stockholm
Annorlunda erbjuder catering för alla festarrangemang, stora som små fester, bröllop, begravning, firmafest etc. Vi har flera olika typer av festvåningar att erbjuda i och kring Stockholm. Vi har många års erfarenhet och kunnig personal.

Remi Båtcharter & Båtuthyrning | Hyr Charterbåtar i Stockholm
Båtcharter i Stockholm
Remi Båtcharter erbjuder båtcharter och båtuthyrning i Stockholms skärgård med omnejd. Hyr någon av våra charterbåtar för frukostmöte, lunch/middag, konferens, mingel o cocktailparty eller endast transport. Vi anordnar också alla slags arrangemang och aktiviteter i samband med er båtcharter. Alla sorters provningar: Vin, öl, whiskey, champagne, choklad etc. Äventyr o lekar i land, som förbereds av en eventbyrå, vi samarbetar med. Allt står klart när vi kommer! Välkommen till Remi Båtcharter!

RIB-Båt | RIB Tours | RIB Event | Göteborg | Mollösund | Marstrand
RIB-Båtar - Hyr RIB-Båt
RIB Event hyr ut RIB-båtar för fartfyllda båtturer längsmed västkusten. Vår RIB-båt har plats för 12 passagerare. Där kan du boka in dig och dina kunder, eller varför inte ta med dig personalen, på årets häftigaste event. Vi hyr ut våra RIB-båtar till konferensarrangemang och andra slags events med utgångspunkt i Göteborg. Till helgerna går det också att hyra någon av våra RIB-båtar till svensexa eller möhippa. Välkommen till RIB Event - ett fartfyllt båt-äventyr!

Parkerad hos Loopia
Tarpon Charter AB | Charterbåt | Mat & Dryck | Konferens
Ombord på Tarpon erbjuder vi charter i olika former. Middag i Stockholms skärgård, affärsfrukost vid kaj, eller komplett konferens med all tänkbar teknik. Gemensamt är hög kvalitet på service, mat och dryck. Trivsam miljö och ett leende ingår.

Events, fester, båtturer i Stockholm
festlokaler och festvåningar i Stockholm
Birka Event har under åren arrangerat mer än 1000 lyckade event. Vi har arbetat i de flesta olika festlokaler och festvåningar, för dig som är intresserad av att hyra en festlokal så har vi vår festvåning på Birkagatan 29 tillgänglig. Festvåningen kan hyras med DJ, mat och gaderob, och vi kan även bistå med aktiviteter och nöjen ur vårt breda nöjessortiment. Kontakta oss idag för att hå hjälp med att anordna en lyckad fest!

Dalarö Kajak-Hyra, köpa kajak i Stockholms skärgård
Dalarö Kajak-kajakuthyrning
Välkommen till Dalarö Kajak. Här kan du hyra och köpa kajaker eller följa med på guidade kajakturer. Kajakuthyrningen ligger ca 35 min med bil från Stockholm. Upptäck Stockholms södra skärgård i havskajak.

Bröllopskoordinator i Göteborg, Stockholm & Malmö - Fest & Bröllopsagenturen
Bröllopskoordinator Göteborg
Anlita en bröllopskoordinator i Göteborg, Malmö eller Stockholm. Vi är er bröllopsfixare!

Konferens, Festlokal & Båtcharter i Stockholm – Stocksundsgruppen
Konferens & båtcharter i Stockholm
Välj Cedergrenska tornet som plats för er vackraste och mest minnesvärda dag - bröllopet. Vi kan ordna bröllop på vårt tak med underbar utsikt, och därefter bröllopsfest i vår riddarsal, en festlokal gjord för högtidliga tillfällen. Vi erbjuder även goda konferenslokaler, perfekta för en avslappnad och effektiv konferens i en vilsam miljö. Till detta kan vi givetvis duka upp en lunch, middag och fika, allt för att göra er konferens till den bästa. Klart Skepp, en annan del av Stockundsgruppen inriktar sig på båtcharter. Vi har 5 båtar att chartra, kanske vår Najaden för en exklusiv fest och middagsbjudning? Man kan även med fördel använda våra båtar för en konferens till sjöss.

Teater med kreativitet - Stockholms Improvisationsteater
Teater i Stockholm
Stockholms Improvisationsteater är en teater i Stockholm. Improvisation bygger alltid på interaktion mellan publik och aktörer. Det som fångar publikens intresse är att det som utspelas på scen verkligen sker i stunden. Det finns inget manus, inget är repeterat eller planerat i förväg, scenerna skapas efter vad publiken föreslår och skådespelarnas lyhördhet.
improvisation

Event - Malmö
Event - Malmö
Varje år anordnas tusentals mässor och event över hela Sverige, bland annat i Malmö. Denna stad i söder har mycket att erbjuda inom mässor. Hitta ditt program här. I denna mässguide finner du att i vårt utbud finns allt från båtmässa till trägårdsmässa och allt däremellan, allt för du ska ha möjligheten att hitta det som intresserar just dig! Välkommen in för att hitta en mässa som passar just dig - Alla mässor

Silversmideskurs | Silver Wijk – unika handgjorda silversmycken på nätet
Prova på silversmideskurs!
Om du vill lära dig mer om silversmide kan en kurs vara mer lämplig, vi kommer att sätta ihop kvällskurser till våren. Ring för mer information. Prova på: Under 3 timmar får du prova på silversmide och göra ditt eget smycke, i en grupp på 4-5 personer. 400:-/person (exkl. silver). Är ni en grupp på 3-5 personer kan vi sätta ihop något som passar er, kanske en heldag eller en helg